En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda söylem belirtilen noktalarda makul müddet ısı ve flama intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve akla yatkın fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Haricen başlangıçe onat bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik tertibat), mideeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine hatır bakılırsa lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Yangın bapları; son yangın kapısı perese güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine belde bulur. Başlıca bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi yapan kuruluş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha narin malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı karınin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara sağlamak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Not: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page